Harmonie Sint-Jan verzorgt op zondag 27 januari het Nieuwjaarsconcert in de kerk Sint-Jan de Doper. Traditiegetrouw gaat de opbrengst van dit concert naar een goed doel, dit jaar Stichting Bowie. Deze stichting zet zich in om personen en gezinnen in de gemeente Wierden te begeleiden die moeite hebben hun financiën op orde te brengen en op orde te houden.

Jeugdleden
Dit eerste concert van het jaar wordt verzorgd door de jeugdleden van de vereniging. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van AMV-leerlingen, de slagwerkgroep, het C-orkest en het B-orkest.

Michael Jackson en One Direction
Zo kunt u luisteren naar het C-orkest dat onder leiding van Esther Baas onder andere muziek van One Direction ten gehoren brengt en “My Little Clarinet”, dat gespeeld wordt door soliste Lieke van Groningen op clarineo. Het B-orkest onder leiding van Remco van Viersen zal onder andere “A tribute to Michael Jackson” en “Utopia” van Jacob de Haan voor u uitvoeren. Uiteraard mag de traditionele “Radetzkymars” ook niet ontbreken. Daarnaast zullen de slagwerkgroep onder leiding van Marcel van Nieuwland en AMV-groep onder leiding van Leonie van Viersen hun opwachting maken.

Budget ordenen
Zoals misschien traditie is geworden, is er aan dit concert een goed doel verbonden. De opbrengst van het concert gaat dit jaar naar de Stichting Bowie. Deze stichting zet zich in voor inwoners van de gemeente Wierden met financiële problemen die er zelf niet meer uitkomen. Niet alleen bieden zij schuldhulpmaatjes, maar ook verzorgen zij een tweewekelijkse boodschappenmand voor mensen die beneden het sociaal minimum leven.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op ons Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 27 januari om niet alleen mooie muziek te horen, maar ook dit fantastische doel te steunen.

Datum: 27 januari
Aanvang: 15.00 uur
Entree: Gift Stichting Bowie
Waar: R.K kerk Sint-Jan de Doper te Wierden
Meer informatie: http://www.facebook.com/harmoniesint-jan / http://www.bowie.nu