Dirigenten Muziekvereniging Harmonie Sint Jan Wierden2018-11-29T15:54:59+00:00

Egbert van Groningen

Dirigent A-Orkest

Egbert van Groningen

Sinds september 2014 staat het A-orkest onder de bezielende leiding van Egbert van Groningen. Egbert is niet alleen dirigent, maar ook componist, arrangeur en uitvoerend musicus.

www.egbertvangroningen.nl

remco-van-viersen-b-orkest-dirigent-harmonie-sint-jan-wierden

Remco van Viersen

Dirigent B-Orkest

Remco van Viersen

Sinds een paar jaar staat het B-orkest onder leiding van Remco van Viersen. Daarnaast is Remco ook klarinettist bij Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

esther-baas-c-orkest-dirigent-harmonie-sint-jan-wierden

Esther Baas

Dirigent C-Orkest

Esther Baas

Het C-orkest staat al sinds 2003 onder leiding van Esther Baas. Esther wordt soms op projectbasis nog ingehuurd als muziekdocent. Verder speelt ze in meerdere orkesten dwarsfluit of saxofoon.

leonie-van-viersen-amv-dirigent-harmonie-sint-jan-wierden

Leonie van Viersen

Docent AMV

Leonie van Viersen

Sinds september 2018 worden de AMV-lessen verzorgd door Leonie van Viersen. Naast blokfluitles, geeft Leonie bij andere verenigingen ook klarinet- en saxofoon les.

marcel-van-nieuwland-slagwerkgroep-dirigent-harmonie-sint-jan-wierden

Marcel van Nieuwland

Dirigent slagwerkgroep

Marcel van Nieuwland

Sinds 2017 staat de slagwerkgroep onder leiding van Marcel van Nieuwland. Naast dirigent van de slagwerkgroep, is hij ook docent slagwerk.