Jeugdbestuur Harmonie Sint Jan Wierden2018-11-29T15:57:48+00:00

Jeugdbestuur Harmonie Sint Jan Wierden

In januari 2017 is het Jeugdbestuur in het leven geroepen om de activiteiten voor de jeugdleden van Harmonie Sint-Jan te organiseren.

De organisatie van alle concerten en evenementen van de AMV, de slagwerkgroep, het C-orkest en B-orkest vallen onder het Jeugdbestuur. Maandelijks wordt er vergaderd, om alle jeugdzaken door te nemen.

Ook worden er regelmatig niet-muzikale activiteiten georganiseerd. We maken bij Sint-Jan namelijk niet alleen muziek, maar we doen ook ontzettend leuke dingen met de jeugdige leden. Denk bijvoorbeeld aan een discoavond, discozwemmen, een vossenjacht en niet te vergeten het jaarlijkse Jeugdweekend!

Maak hieronder kennis met het Jeugdbestuur!
Wil je graag met ze in contact komen? Stuur dan een mailtje naar jeugdbestuur@harmoniesint-jan.nl

Sharon Hofman
Sharon HofmanVoorzitter