B-orkest Harmonie Sint Jan gaat de hort op

Het B-orkest van Harmonie Sint Jan gaat de straten in om muziek te maken. Muziek brengt mensen samen. En dat is precies wat de muziekvereniging met haar jeugdleden wil doen: de Wierdenaren samenbrengen én een fantastisch concert ten gehore brengen. Op vrijdagavond 15 juni om 19.30 uur gaat het orkest niet op een podium zitten, maar zelf de hort op om hun publiek te vinden.

Hublot Replica Watches Fake Hublot Watches Cheap Audemars Piguet Replica Audemars Piguet Replica Cheap Replica Watches

Als u op vrijdagavond 15 juni Queen, ‘Fantillusion’ van Udo Jürgens, ‘Treasure Island’ of ‘Kabouter Plop’ in de buurt signaleert, dan hoort u dat goed. Het B-orkest van Harmonie Sint Jan gaat dan de hort op voor een buitenconcert. Ze starten om 19.30 uur op het grasveld naast de Hervormde Kapel. Een mooi concert met een gevarieerd repertoire in de buitenlucht dus.

Mensen die graag willen zitten tijdens het concert, hebben de mogelijkheid om zelf een stoel of kleed mee te nemen. De toegang is gratis, maar er is wel een mogelijkheid voor het geven van een vrije gift.

Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan wordt het afgelast. Vooraf wordt dan een bericht op de Facebook-pagina van Harmonie Sint-Jan geplaatst. www.facebook.com/harmoniesintjan

Heeft u of uw kind interesse om muziek te maken? Meld u aan bij de muziekvereniging door contact op te nemen met Jacquelien Brand, tel. 0546 575 703 of per mail: info@harmoniesint-jan.nl