Noaberconcert B-orkest Harmonie Sint-Jan i.s.m. Euregio Saxofoon Project

Aanstaande zaterdag zal het B-orkest van Harmonie Sint-Jan in samenwerking met het Euregio Saxofoon Project een concert ten gehore brengen in de R.K.-kerk in Wierden.

Het B-orkest onder leiding van Remco van Viersen zal diverse werken ten gehore brengen waaronder "The Great Steamboat Race" van Robert W. Smith, De Efteling van Mari van Gilâs en Highlights from Frozen van Sean O'Loughlin.

Het Euregio Saxofoon Project bestaat uit het Saxophonensemble der Musikschule Niedergraftschaft o.l.v. Peter Sleumer en het saxofoon ensemble Sax a Lot o.l.v. Gerard Gerrits. Zij zullen ieders apart hun kunsten laten zien, maar ook samen als Eurogio Saxofoon Orkest diverse werken ten gehore brengen. Dit project is ontstaan in het kader van de 200ste geboortedag van Adolf Sax. Hij heeft onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van het harmonieorkest onder andere door middel van zijn saxofoons.

Aanvang van het concert is 20.15uur in de Rooms Katholieke kerk aan de Stationsstraat in Wierden. Entree is € 3,- (kinderen <12 jaar vrije entree).