Opbrengst nieuwjaarsconcert naar stichting Geef een knuffel

Harmonie Sint-Jan haalt ruim € 400 op voor Stichting Geef een knuffel

Harmonie Sint-Jan uit Wierden heeft op zondag 21 januari haar traditionele nieuwjaarsconcert in de kerk Sint-Jan de Doper verzorgd. De opbrengst van maar liefst een dikke € 400 gaat naar de stichting Geef een knuffel.

Jeugdleden

Het concert werd verzorgd door de jeugdleden van de vereniging. Zowel het C-orkest, onder leiding van Esther Baas als het B-orkest onder leiding van Remco van Viersen hebben van zich laten horen. Tevens hebben de slagwerkgroep onder leiding van Marcel van Nieuwland en de AMV-groep hun muzikale bijdrage geleverd.

Taaislijmziekte

De opbrengst van het concert gaat dit jaar naar stichting “Geef een knuffel”. Deze stichting zet zich in voor het inzamelen van geld ten behoeve van onderzoek naar CF: taaislijmziekte. Van het geld dat deze middag is opgehaald, kopen zij bij de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting) knuffels. De opbrengst van deze knuffels komt ten goede aan het wetenschappelijk onderzoek.

Knuffels

De knuffels brengen zij weer naar ziekenhuizen en stichtingen die ze gebruiken om kinderen op te vrolijken die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.