Harmonie Sint-Jan blaast voor Stichting Geef een knuffel

Harmonie Sint-Jan verzorgt op zondag 21 januari het nieuwjaarsconcert in de kerk Sint-Jan de Doper. Traditiegetrouw gaat de opbrengst van dit concert naar een goed doel, dit jaar stichting Geef een knuffel.

Jeugdleden

Dit eerste concert van het jaar wordt verzorgd door de jeugdleden van de vereniging. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van de AMV-leerlingen, het C-orkest, de slagwerkgroep en het B-orkest.

Queen en Russian Boomwhackers

Zo kunt u luisteren naar het C-orkest, dat onder leiding van Esther Baas onder andere “Russian Boomwhackers” ten gehore brengt. Het B-orkest onder leiding van Remco van Viersen zal onder andere “Queen” en “Condacum” voor u uitvoeren. Uiteraard mag de traditionele “Radetzkymars” ook niet ontbreken. Daarnaast zullen de slagwerkgroep onder leiding van Marcel van Nieuwland en de AMV-groep hun opwachting maken.

Taaislijmziekte

Zoals inmiddels traditie is geworden, is er aan dit concert een goed doel verbonden. De opbrengst van het concert gaat dit jaar naar stichting “Geef een knuffel”. Deze stichting zet zich in voor het inzamelen van geld ten behoeve van onderzoek naar CF: taaislijmziekte. Van het geld dat deze middag wordt opgehaald, kopen zij bij de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting) knuffels. De opbrengst van deze knuffels komt ten goede aan het wetenschappelijk onderzoek.

Knuffels

De knuffels brengen zij weer naar ziekenhuizen en stichtingen die ze gebruiken om kinderen op te vrolijken die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op ons nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 21 januari om niet alleen mooie muziek te horen, maar ook dit fantastische doel te steunen.

Datum 21 januari

Entree Gift Stichting “Geef een knuffel”

Waar R.K. kerk Sint-Jan de Doper te Wierden

Meer informatie www.harmoniesint-jan.nl en www.facebook.com/harmoniesint-jan