Mysterie van het Verdwenen Geluid

Op zondag 11 juni 2017 presenteert het B-orkest in het Anker om 15.00 uur “"Het Mysterie van het Verdwenen Geluid”

In het kasteel van baron Maestoso speelt een groep muzikanten in hun nieuwe muziekkamer. Maar er gebeurt iets vreemds! De een na de andere muzikant raakt zijn geluid kwijt! Iemand lijkt het geluid van de muzikanten te stelen! Het B-orkest van Harmonie Sint-Jan en de mensen van het Mysterie van het Verdwenen Geluid vragen hulp van de kinderen van uw school om te ontdekken wie het geluid gestolen heeft en nog belangrijker… hoe we het geluid weer terugkrijgen!

Het Mysterie van het Verdwenen Geluid is een voorstelling voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 die bestaat uit een combinatie van film, live-muziek en interactie. De kinderen worden zelf hoofdrolspelers in het spannende verhaal dat zich zowel op het filmscherm als live in de zaal afspeelt. De kinderen musiceren mee, maken spelenderwijs kennis met de verschillende muziekinstrumenten en helpen mee om het goede geluid terug te brengen bij het juiste instrument. Zo maken de kinderen op een eigentijdse manier kennis met muziek en de verschillende instrumenten.

Esther Baas, (dirigente van het C-orkest)  verzorgt volgende week de scholenbezoeken.Vervolgens hebben we op vrijdagavond 16 juni open repetities van de  slagwerkgroep en het C-orkest en op 7 en 14 juli de proeflessen AMV.Terug