Nieuwjaarsconcert 2017

Het eerste evenement van 2017 vindt al over een paar weken plaats: het Nieuwjaarsconcert.
Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats op zondagmiddag 22 januari om 15.00 uur in de RK-kerk in Wierden.
De slagwerkgroep, AMV, het C-orkest en het B-orkest zullen deze middag hun muzikale talent ten gehore brengen.

Het C-orkest speelt: Call of Duty, Tricky Trombone (met als solisten Femke Rouweler en Melle Wassink) en Celtic air and dance no. 3

Het B-orkest speelt: Zorro, Pilatus, Circus Renz en the Lion King. Samen met de AMV zullen ze nog wat liedjes uit Tom Stone ten gehore brengen.

Het C- en B-orkest sluiten uiteraard samen af met de Radetzky Mars!

Sinds 9 december 2016 staat Marcel van Nieuwland voor de slagwerkgroep. Dit wordt dus het eerste concert onder zijn leiding.

Traditiegetrouw wordt er een goed doel aan dit concert gekoppeld. Dit jaar is dat stichting Ekiko. (Elk Kind een Koffer, www.ekiko.nl )