Reünie Harmonie Sint-Jan

Harmonie Sint-Jan bestaat 90 jaar en wil dit jubileum vieren met leden en oud-leden. Daarom organiseert de vereniging op 18 maart een reünie.

Het bereiken van de 90-jarige leeftijd is mede te danken aan de vele muzikanten die door de jaren heen lid zijn geweest. "Leden komen en gaan," aldus Hans Meulman, een van de organisatoren van de reünie. "Dit jubileum is een mooi moment om ze eens bijeen te laten komen."

De vereniging nodigt alle leden uit die in het verleden in het A-orkest (het grote orkest) hebben gespeeld.

De reünie bestaat uit een informeel gedeelte, maar er zal ook worden gerepeteerd. De reünisten kunnen deelnemen in de repetitie van het orkest. De dag wordt afgesloten met een re¨nistenconcert. Maar aanwezig zijn en niet meespelen is uiteraard ook mogelijk. "De invulling van het reünistenconcert laten we mede bepalen door de reacties die we ontvangen," aldus Meulman.

Bekenden

Benieuwd wie er allemaal komen? Kijk dan op de Facebookpagina van de reünie: Reünistenconcert. U zult wellicht veel bekende leden en oud-leden tegenkomen. Om op de hoogte te blijven kunt u de Facebookpagina volgen. Zodra u deze pagina "liket", ontvangt u steeds updates over de invulling van de dag, de aanmeldingen, de reacties etc. De updates zijn ook te volgen op de website www.harmoniesint-jan.nl .

Aanmelden

Meld u meteen aan! Daarvoor kunt u een mailtje sturen naar Reunisten90@harmoniesint-jan.nl of telefonisch contact opnemen via tel. 06-53342799. Vermeld ook in de aanmelding of u nog in bezit bent van een instrument.