Vijverconcert 08-07-2016
Symfonisch rockconcert bij gemeentevijver Wierden

Harmonie Sint Jan laat zich van een andere kant zien. Komende vrijdagavond geeft de vereniging een concert met lichte muziek: van Queen tot Robbie Williams. En van Coldplay, Metallica tot Within Temptation. Een symfonisch rockconcert dus, met veel bekende nummers. Het orkest wordt aangevuld door het combo, popkoor Wiezz, Annemiek Woolderink en Russell Patawala (beide bekend van de Wierden Night Live band).

Het concert is op vrijdagavond 8 juli 2016 om 20.30 uur, aan de gemeentevijver in Wierden. Tijdens het luisteren kunt u genieten van een drankje van de catering.

Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen ter beschikking. Als u verzekerd wilt zijn van een stoel, kunt u zelf stoelen meenemen.

PS: Bij slecht weer zal het conert plaatsvinden in de Passie aan de Akkerwal 2 te Wierden