Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert Harmonie Sint-Jan

WIERDEN – Op zondagmiddag 24 januari vindt het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Harmonie Sint-Jan plaats. Dit eerste concert van Harmonie Sint-Jan in 2016 wordt verzorgd door de jeugdleden en het A-orkest van de vereniging. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van de AMV leerlingen, de slagwerkgroep en het C- en A orkest. Tijdens deze middag worden er verschillende muziekwerken ten gehore gebracht. Het C-orkest zal de prachtige muziek van de films The Pirates of the Carribean en James Bond gaan vertolken. Het A-orkest zal onder andere de Leichte Kavallerie van Franz von Suppe en Deliverance van Etienne Crausaz ten gehore brengen. Samen wordt er afgesloten met - hoe kan het ook anders - de Radetzky mars!

Traditiegetrouw is ook dit Nieuwjaarsconcert verbonden aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van het concert naar de stichting Leendert Vriel Almelo e.o. De stichting Leendert Vriel Almelo e.o is een stichting voor terminale thuiszorg. De stichting is ruim 30 jaar actief en maakt het mogelijk dat mensen thuis kunnen sterven als zij dat willen.

Het concert vindt plaats op zondag 24 januari in de Rooms-Katholieke Kerk aan de Stationsstraat te Wierden. Aanvang van het concert is om 15.00 uur. Entree is vrij, na het concert is er een collecte voor de Stichting Leendert Vriel Almelo e.o.