Harmonie Sint-Jan zoekt ambitieuse dirigent (m/v) voor A-orkest

Harmonie Sint-Jan uit Wierden zoekt een nieuwe dirigent voor haar A-orkest  per september 2014 .

Harmonie Sint-Jan is in 1926 opgericht en heeft vanaf 2001 op topniveau gespeeld in de concertafdeling. Afgelopen jaar is er voor gekozen om een stapje terug te doen en op eigen kracht met jonge muzikanten opnieuw dit niveau in de toekomst te bereiken. Harmonie Sint Jan is onderscheidend door haar concerten in Nederlandse concertzalen als de Beurs van Berlage, haar brede repetoire keuze en gedegen opleidingen.

Via onderstaande link vind je de profielschets van wat we van jou als dirigent verwachten.

[Vacature dirigent.pdf]

Wat bieden wij:

Wij bieden een orkest met enthousiaste, gedreven muzikanten, zowel profs als aanstormende talenten en streven wij naar het hoogst haalbare niveau. Gezelligheid is een must, maar muzikaliteit staat voorop.

De repetities zijn op zaterdag van 14.15uur tot 16.45uur.

Herken jij je in bijgaand profiel en ben jij die gedreven dirigent die muzikanten weet mee te nemen in zijn beleving?

Stuur dan voor 25 april (12:00 uur) een motivatiebrief en CV naar: secretariaat@harmoniesint-jan.nl t.a.v. Bert Sierink.

Op 26 april zullen wij uit de binnenkomende brieven een selectie maken en zullen kandidaten uitgenodigd worden voor een 2-tal proefdirecties.

Kijk voor meer informatie over onze vereniging op www.harmoniesint-jan.nl