Penningmeester gezocht!
Harmonie Sint-Jan is dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester!

Vindt u het leuk om met cijfers bezig te zijn en zou u onze vereniging in de huidige tijden willen laten voortbestaan? Dan zijn wij op zoek naar u!

Aangezien onze huidige penningmeester te kennen heeft gegeven op korte termijn zijn functie te willen neerleggen zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester. U zult verantwoordelijk worden voor de financiële administratie, budgetbewaking, het opstellen van de begroting en het doen van hand- en spandiensten bij het aanvragen van subsidies/sponsoring.

Harmonie Sint-Jan is een ambitieuze vereniging en behoort tot de top van amateur blaasorkesten in Nederland en bestaat uit ongeveer 150 leden.
Wilt u meer informatie over onze vereniging of de functie in ons bestuur?
Dan kunt u per email contact opnemen met Erik te Wierik (voorzitter@harmoniesint-jan.nl)